De wereld van de bloggers wordt als maar groter en ook op Youtube komen er elke dag nieuwe vloggers bij. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, zeker ook omdat er internationaal zoveel filmpjes en websites te vinden zijn. Daarom dus een handig overzicht van de leukste Nederlandse bloggers en vloggers gecategoriseerd per onderwerp.

Omdat je misschien nog wat gezondheids- of sportinspiratie kunt gebruiken hebben we dit keer de leukste health en sport bloggers/vloggers opgezocht.

Bekijk ook de leukste fashion bloggers en vloggers en de leukste beauty bloggers en vloggers.

RunningLau

Laura leert je op haar blog alles over hardlopen. Maar dat is lang niet het enige, op Snapchat en Youtube neemt ze je mee in haar dagelijks leven. Ze laat zien wat ze eet, welke krachtoefeningen ze doet en hoeveel ze met haar blog bezig is. Haar vrolijke persoonlijkheid werkt aanstekelijk en haar blog is dus zeker een aanrader als je motivatie om te gaan hardlopen zoekt.

Ilovehealth

Op haar blog leert Daisy jou alles wat ze zelf heeft geleerd over een gezonde levensstijl. Vooral voor de heerlijke recepten is het blog een echte aanrader. Maar ook reistips, workouts en ‘niet-zo-gezonde-recepten’ zijn er te vinden. Bij Ilovehealth draait het namelijk om de 80/20 regel, 80% gezond, 20% lekker genieten.

Girlslove2run

Francien en Joyce besloten hun passie voor hardlopen op internet te delen via een blog. Onverwachts werd dit een enorm succes en inmiddels inspireren ze duizenden (voornamelijk) vrouwen met hun tips en tricks. Gaandeweg is het blog uitgebreid naar gezonde voeding en andere manieren van sport, al ligt de focus nog steeds op hardlopen. Na een kijkje op de website ren je met gemak een rondje van 5KM, dus waar wacht je nog op?

Deargoodmorning

Lienke is een echte ochtendfreak en staat elke dag om 07.00 in de sportschool te knallen. Met haar blog probeert ze meer mensen te inspireren om vroeg op te staan. Daarnaast is Lienke altijd volop bezig met krachttraining en gezonde voeding en deelt ze graag haar workouts en recepten met je. Lienke heeft een aantal keren mee gedaan aan een bikinifitnesswedstrijd en neemt je mee in de soms behoorlijk pittige voorbereidingen. Vooral in haar filmpjes komt haar geweldige gevoel voor humor goed naar voren, een aanrader dus om eens op Youtube te bekijken.

Chickslovefood

De dames van chickslovefood kunnen zelfs de allerslechtste kok nog omtoveren in een keukenprinses. Het blog staat vol met de lekkerste recepten die ook nog eens uit maar een paar super simpele ingrediënten bestaan. Overigens vind je er niet alleen de lekkerste recepten maar ook fijne restaurant reviews en eetdagboeken. Chickslovefood is inmiddels zo groot dat er al twee kookboeken verschenen zijn.

Genoeg fitinspiratie voor de komende tijd dus! Ken je zelf nog leuke bloggers of vloggers die we moeten gaan volgen? Laat het ons dan weten, we zijn erg benieuwd!