Het T-shirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken die er zijn. Ze zijn casual, ze passen vrijwel iedereen en je hebt ze in iedere kleur en opdruk die je maar kunt bedenken. Het is ook mogelijk om een shirt met je eigen opdruk te kopen, als je het laat bedrukken.

Waarom zou je een T-shirt bedrukken?

Een T-shirt bedrukken kan met veel verschillende redenen. Over het algemeen is het wel iets wat je doet ter promotie van een groep, om dat echte groepsgevoel te creëren. Zoek je daarvoor meteen een goede partner? Laat je T-shirt dan bedrukken via de volgende link: https://www.reclameland.nl/drukken/t-shirt.

Met de zaak

Laat ook een shirt bedrukken in jullie bedrijfskleuren en met jullie logo. Zolang jullie op het werk niet zakelijk gekleed gaan, is dit een goede manier om de collegialiteit te stimuleren. Daarbij bevorderen ze in winkels de herkenbaarheid van je personeel.

Dit betekent dat er voor een zaak twee hoofdredenen zijn om T-shirts te bedrukken: voor het onderlinge eenheidsgevoel en voor de klant.

Met de sportclub

Met de sportclub kun je simpelweg niet zonder teamshirts. Hoe moeten toeschouwers anders weten wie ze moeten aanmoedigen? Laat shirts bedrukken met jullie logo, slogan en spelersnummers, dan zullen jullie de volgende keer op het veld zeker stralen.

Gewoon met je vrienden

Gaan jullie gezellig samen op vriendenvakantie, hangen jullie altijd samen bij de bowlingbaan rond of vormen jullie bijvoorbeeld een dispuut bij een studentenvereniging? Misschien hebben jullie niet per se shirts nodig, maar jullie willen ze wel!

Net als in alle andere gevallen laat je met matchende shirts zien dat jullie bij elkaar horen. Daarom is onze oproep aan alle vriendengroepen: laat ook jullie shirts bedrukken!

T-shirts voor dames, heren en kinderen

Laat je een T-shirt drukken? Dames, heren en kinderen hebben vaak allemaal hun eigen opties. Ook heb je vaak de keuze uit wat ruimer vallende uniseks shirts, die iedereen passen. Welke je kiest, ligt eraan hoe goed de shirts iedereen moeten passen.

Wil je graag dat de shirts goed staan? Dan hebben echte dames- of herenmodellen waarschijnlijk de voorkeur, omdat die naar het lichaam van de drager gesneden zijn.

Als het iets minder uitmaakt hoe mooi iedereen eruit ziet, dan is het uniseks shirt altijd een goede kanshebber. Deze T-shirts bedrukken is gemiddeld namelijk iets goedkoper, omdat ze voor iedereen hetzelfde zijn.

Voorkant of achterkant?

Voorkant of achterkant

Wie een T-shirt laat drukken, kan voor de verschillende elementen vaak kiezen uit meerdere posities. Bijvoorbeeld of je wilt dat het drukwerk op de voor- of achterkant komt, en hoe groot of juist klein het moet zijn. Zo kun je prima een shirt laten drukken met een naam op borsthoogte en een slogan met daaronder een print op de rug.

Bij de plaatsing moet je rekening houden met twee elementen: of het eindresultaat er goed uit komt te zien en de prijs. Als je veel elementen bij elkaar probeert te proppen, kan dat soms een beetje slordig overkomen. Daarom is het belangrijk om de plaatsing goed te balanceren.

Ook is het natuurlijk zo dat des te ingewikkelder je ontwerp is, des te meer je eraan kwijt bent. Je betaalt namelijk voor de shirts, maar ook voor de inkt en de print zelf.

Goedkoop een T-shirt bedrukken?

Gelukkig kan een T-shirt bedrukken heel goedkoop zijn! Vooral als je dit online doet, zijn er talloze drukkerijen beschikbaar. Die hanteren allemaal hun eigen prijzen, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken.

Zoals we eerder al aangaven, hebben het model van de shirts én wat je er precies op laat drukken ook invloed op de prijs. Maar weet wel: hoe meer T-shirts je tegelijkertijd laat drukken, hoe voordeliger je uiteindelijk uit zult zijn.