Soms moet je ook eens wat moeder-dochter tijd vrijmaken en die tijd kan je het best benutten met een leuke activiteit. Hebben jullie geen inspiratie voor een uitje? Geen paniek want wij hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Lees ze snel hieronder.

High tea

Wat is er gezelliger om samen te gaan high tea’en? Zeker met het koude weer is het heerlijk om even te ontspannen met een lekker kopje thee.

Bioscoop

Ga samen naar een typische zwijmelfilm of van welke genre jullie houden. Eens in de zoveel tijd heb je bij de meeste bioscopen ook een Ladies night. Dit is even net iets meer genieten dan alleen maar van de film.

Spa

Kom even helemaal tot rust door een middag naar de spa te gaan. Neem samen een massage en bezoek de verschillende soorten sauna’s en zwembaden. Daarbij kan je er ook lekker dineren.

 

Citytrip

Trek het land in en ga naar een stad om te winkelen of een musea te bezoeken. Je hebt zelfs dagtripjes naar Londen of Parijs die je dezelfde dag op en neer rijden en jullie ook nog eens de stad daar kunnen verkennen.


Verrassingsmiddag

Organiseer een dag vol leuke activiteiten wat nog geheim is voor je moeder. Begin de dag bijvoorbeeld met een ontbijt op bed en trek een leuke stad in om daar vervolgens iets te bezoeken. En sluit de dag af met een zelfgemaakt drie-gangen-menu.

Tuincentrum

Bezoek een tuincentrum bij jullie in de buurt. Scoor samen met nieuwe items om het huis mee op te fleuren. En tussendoor kunnen jullie lunchen bij het restaurant in het centrum.

Giethoorn

Met een bootje varen in Giethoorn is de perfecte activiteit als de zon schijnt. Kleur samen lekker bij door de hele dag buiten te zijn en geniet van het natuurgebied er omheen. In Giethoorn mag je de bootjes zelf besturen dus je hebt ook helemaal in boot voor jullie alleen. De dag kunnen jullie leuk afsluiten door ergens te dineren.

Theater

Wellicht dat jullie favoriete cabaretier in het theater staat of er een leuke musical draait waar jullie naartoe kunnen. Een perfecte activiteit om even helemaal te ontspannen.