Niks is lekkerder dan fris en vol energie wakker te worden. Een goede nachtrust is uiteraard belangrijk. Maar je kunt nog fijner wakker worden door middel van een aantal beauty tips en trucs. Met enkele middeltjes die je ‘s avonds aanbrengt kun je krijg je ‘s nachts een mooiere huid en word je heerlijk wakker. Het mooie aan de middeltjes en treatments is dat het eenvoudig aan te brengen is en/of makkelijk zelf te maken is.

Tijd om aan de slag te gaan.

Mooier Wakker Worden In De Ochtend

Kokosnootolie Onder De Ogen Om Mooier Wakker Te Worden

Met kokosnootolie kun je vele kanten op. Je kunt gebruiken voor bakken en het gezond houden van je mond. Ook kun je kokosolie gebruiken om je haar mooi te laten glanzen. Sommige mensen noemen kokosnootolie ook wel een wondermiddel.

Maar om mooi wakker te worden met kokosolie kun je het gebruiken onder je ogen. Zo zie je er in de ochtend wakkerder uit. Het is heel eenvoudig om aan te brengen.

1 Was de huid van je gezicht goed schoon.
2 Als de kokosnootolie wat te hard is kun je het heel even in de magnetron stoppen. Een paar tellen op de laagste stand is al voldoende. Als het wat te warm is laat het dan even afkoelen.
3 Smeer voorzichtig wat kokosolie onder je ogen. Je hoeft de olie er niet in te wrijven. Het trekt van zelf goed in de huid onder je ogen.

Als je wakker zie je er meer uitgeslapen uit. Kokosnootolie helpt ook tegen rimpels als je het regelmatig voor het slapen aanbrengt onder je ogen.

Aloë Vera Gebruiken Op Je Gezicht

Ook met aloë vera kun je frisser en energieker wakker worden. Het is heel eenvoudig. Koop een tube met 100% aloë vera gel en breng dit aan op je gezicht.

Wees voorzichtig met aloë vera rond je ogen. Je kunt het ook combineren met kokosnootolie onder je ogen.

Dan is het natuurlijk belangrijk dat je niet te aloë vera gel en de kokosolie mengt. Dus aloë vera gel op je gezicht en olie onder je ogen.

Als je wakker bent kun je de aloë vera gel er af wassen en je gezicht zit er net even wat stralender uit.

Slaap Op Een Zijden Kussensloop Tegen Rimpels

Als je op een zijden of satijnen kussensloop slaapt schijnt dat je huid en ook je haar veel voordeel er van kan hebben. Zijden of satijn is minder stroef dan katoen. Je huid schuurt minder waardoor de kans op rimpeltjes op den duur verkleint kan worden.

Altijd interessant om eens satijnen of zijden kussensloop uit te proberen toch?