Ben jij een echte workaholic of ben je maar al te blij als het vrijdagmiddag is? Jouw sterrenbeeld verraadt voor een groot gedeelte al hoe jij bent op de werkvloer. Benieuwd wat jouw horoscoop in petto heeft? Lees hieronder verder!

Horoscoop van de dag

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok vind jij het lastig om werk uit handen te geven. Je doet alles het liefst zelf omdat je een bepaald eindresultaat voor ogen hebt. Een workaholic ben jij in hart en nieren maar vergeet niet om tijd vrij te maken voor je sociale leven. Doordat je zo gefocust bent op je werk, wat een sterke eigenschap is, vergeet je soms wat er om je heen gebeurt. Geniet ook van de kleine dingen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Alles wat jouw werkgever je opdraagt, voer jij tot in de puntjes uit. Je neemt graag het werk bij anderen uit handen waardoor jij er soms in omkomt. Onthoud dat je niet overal ‘ja’ op hoeft te zeggen. Jij bent een echte teamplayer en wilt anderen graag helpen maar dat kan niet altijd. Durf wat vaker voor jezelf op te komen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jouw ambitie ligt bij een baan waar je andere mensen kan helpen. Je hebt een zorgzaam karakter en luistert graag naar anderen. Een baan in de zorg of psychologie is op jouw lijf geschreven. Je bent erg flexibel waardoor je alle kanten in het werkveld op kan maar vergeet hierbij niet wat jouw dromen zijn en luister naar je hart.

Benieuwd naar de horoscoop die jouw goede voornemen voor 2019 beschrijft? Klik dan hier.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben jij een geboren leider en vind je het heerlijk om werknemers te begeleiden. Jij pakt een uitdaging met beide handen aan en ziet overal het positieve van in. Een ambitieuze eigenschap. Zorg er alleen wel voor dat je niet te snel raakt afgeleid omdat je soms te veel projecten aanneemt. Je wilt de top bereiken maar dat kan helaas maar met één stap tegelijk.

Stier (20 april – 20 mei)

Een kantoorbaan is niks voor jou, je bent graag praktisch bezig en houdt ervan om hard te werken. Of het nou lesgeven, bloemschikken of in een winkel staan is: jij gaat er 100 % voor. Soms kan je alleen iets te fanatiek zijn, accepteer dat niet alle projecten een succes worden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hebben de eigenschap dat ze erg veelzijdig zijn. Ze specialiseren zich het liefst op zoveel mogelijk fronten en houden dan ook van afwisseling in hun werk. Vijf dagen in de week hetzelfde doen is niks voor jou en je raakt snel op dingen uitgekeken. Dit is een creatieve eigenschap, probeer je alleen wel op één project tegelijk te focussen. Op deze manier kan jij er 100 % voor gaan.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als kreeft zijnde hecht je veel waarde aan zekerheid bij een baan. Jouw doel is om tot je pensioen bij een bedrijf te blijven en je daar te settelen. Dit laat zien dat je erg ambitieus bent en je goed nadenkt over jou keuzes. Dat je zo serieus bent is alleen maar positief maar durf ook eens uit je comfort-zone te komen en risico’s te nemen. Daar worden je werkdagen ook wat minder saai van!

Wat is mijn horoscoop op het gebied van de liefde? Lees het hier!  

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je houdt ervan als er een grote druk op jouw schouders ligt. Mensen verwachten veel van jou en je staat graag in de schijnwerpers. Onder druk kan jij juist goed presteren dus dat is geen probleem. Jouw doel is om progressie te boeken en wellicht hogerop te komen. Onthoud wel dat je niet altijd alles alleen kan doen en dat om hulp vragen geen schande is.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Perfectionistisch, creatief en een grote denker… dat zijn de eigenschappen waarover jij als Maagd beschikt. Jij pakt dingen graag groot aan en je bent niet bang om risico’s te nemen. Wanneer iets op je werk niet gaat zoals jij wilt, kan je erg geïrriteerd worden. Probeer wat meer structuur in je werkleven te krijgen en je zal merken dat je makkelijker met tegenslagen om kan gaan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij vindt het fijn om in groepsverband te werken. Jouw collega’s zien jou als een sociaal persoon en je laat mensen op hun gemak voelen. Je probeert waar kan problemen op te lossen en baalt als dit niet lukt. Accepteer dat je het niet iedereen altijd naar de zin kan maken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent erg gefocust op succes en werkt graag op jezelf. Jij weet precies hoe je jouw doelen kan bereiken en doet er alles aan om dit te bereiken. Een eenmanszaak zou dan ook de ideale baan voor jou zijn. Je beschikt over veel kennis en weet goed hoe je dit moet toepassen. Schakel af en toe wel hulp in, ook al is het maar voor feedback. Je kan niet alles in je eentje doen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als het gaat om nieuwe projecten en inzichten, moet je bij jou zijn. Je bent erg creatief en bent niet bang om je ideeën te delen. Je onderscheidt je graag van de rest en je houdt van vrijheid. Probeer wel gefocust te blijven en je doel voor ogen te houden. Doordat je zo creatief bent kan je soms van je pad afwijken.