Wat is jouw sterrenbeeld? En wist jij al dat dit een hoop verklapt over je karakter? Je kunt er onder andere uit opmaken of je een echte carrièretijger bent, hoe jij in een relatie bent en wat voor beste vriendin jij bent. Lees hieronder jouw horoscoop om erachter te komen wat voor vriendin jij bent!

Mijn sterrenbeeld

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok neem jij het voortouw in je vriendinnengroep. Je bent altijd in voor een leuke activiteit, als het maar wel verantwoord is! Jouw vriendinnen omschrijven jou ook wel als een oude ziel (wat iets positief is) en komen altijd meteen naar jou toe als ze advies nodig hebben. Het lijkt wel alsof jij voor ieder probleem een oplossing hebt en je vriendinnen waarderen dit. Waar jouw sterrenbeeld nog aan kan werken? Laat je soms iets meer gaan, je hoeft niet altijd volgens de regeltjes te leven!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Zelfwaardering vind jij super belangrijk! Jij staat achter alle beslissingen in je leven die je maakt en deze eigenschap probeer je ook bij je vriendinnen over te brengen. Jij kan er niet tegen als je ziet dat een vriendin zich wegcijfert en je probeert haar er dan weer altijd bovenop te komen. Je hebt een sterkte mening, soms iets te. In de meeste gevallen kan dit in je voordeel werken maar pas er wel voor op dat je hiermee mensen niet kwetst.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou als vriendin? Vissen zijn allemansvrienden, ze kunnen het met iedereen goed vinden en zijn erg sociaal. Ben jij op een feestje waar jij bijna niemand kent? Dan is het voor jou geen probleem om op nieuwe mensen af te stappen. Je hebt dan ook een grote sociale kring en je hebt een fijne vibe om je heen hangen. Pas er wel voor op dat mensen geen misbruik van jou maken, je hoeft namelijk niet iedereen te vriend te houden. Van je afbijten is af en toe ook niet erg.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij houdt graag je vriendenkring klein. Je wilt alleen mensen om je heen die je voor honderd procent vertrouwd en jij je goed bij voelt. Je hebt absoluut geen zin een fake friends en ontwijkt deze mensen zo snel mogelijk. Jouw vriendinnen kunnen allemaal op jouw bouwen en als zij je nodig hebben sta jij direct voor ze klaar. Aandachtspuntje: probeer af en toe sneller mensen in je leven toe te laten, de meeste hebben goede intenties.

Stier (20 april – 20 mei)

Welk sterrenbeeld houdt er niet van een feestje? Jij springt daar toch wel duidelijk bovenuit. Jij kan er ontzettend van genieten om te feesten met je vriendinnen. Het liefst zelfs ieder weekend. Je bent absoluut the party animal van de groep. Jij bent altijd in voor een lolletje en probeert van elk moment met je besties te genieten. Onthoud dat het ook belangrijk is om af en toe serieus te zijn. Wanneer jij met een probleem zit, moet je hiermee gewoon naar je vriendinnen gaan.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jouw vriendinnen zie jij echt als familie. Je koestert ze ontzettend en laat ook maar al te vaak blijken hoe erg jij je friends waardeert. Je bent ook een initiatiefnemer en gaat het liefst altijd iets ondernemen met je vriendinnen. Leuke herkenningen maken, vind jij het mooiste wat er is. Aandachtspuntje: jij vindt het lastig om vriendinnen los te laten maar onthoud dat dat niet erg is. Soms is het beter om bepaalde mensen uit je leven te laten. Zij hebben alleen maar een negatieve invloed op jou.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Van nature ben jij best wel sentimenteel. Je houdt van goede gesprekken, mindfulness en vindt het fijn als vriendinnen met problemen naar jou toe komen. Goede adviezen geven zit in jouw aard en je helpt mensen er graag weer bovenop. Je houdt niet van small talk en ontwijkt dan ook het liefst ‘’oppervlakkige’’ mensen. Vriendinnen komen vaak naar jou toe als ze problemen hebben maar vergeet niet om ook goed voor jezelf te blijven zorgen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een terrasje hier, een cadeautje daar… je trakteert je vriendinnen graag op iets leuks. Hiermee laat jij zien hoe erg jij je besties waardeert en hoeveel ze voor jou betekenen. Je bent een echte levensgenieter en zo zien jouw vriendinnen jou ook. Waar jij bent, is lol te beleven. Pas er wel voor op dat mensen geen misbruik maken van jouw gulheid.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij hebt nooit een slecht woord over je vriendinnen te zeggen en maakt er altijd het beste van. Bij jou is het nooit ongemakkelijk, ook al hebben jij en een vriendin elkaar al lange tijd niet meer gezien of gesproken. Je ziet in iedereen altijd het beste en zou nooit over iemand oordelen. Probeer er wel op te letten dat jij jezelf niet wegcijfert, jouw mening is het zo belangrijk!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal zijnde trek jij veel bekijks! Alle jongens zien jou wel zitten, ook al heb je dat zelf niet altijd door. Toch laat je dit vaak links leggen en focus je je alleen op jouw vriendinnen zodra je met hun bent. Girls just wanna have fun en daar hebben jullie absoluut geen jongens bij nodig. Loyaal zijn zit erg in jouw karakter! Maar probeer die leuke jongen ook eens een kansje te geven 😉.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij vindt het erg belangrijk om jouw vriendinnen te motiveren in hun keuzes. Je staat altijd achter ze en probeert waar nodig is ze te helpen. Je geeft ze maar al te vaak een peptalk dat ze alles kunnen bereiken en steunt ze door dik en dun. Jouw vriendinnen omschrijven jou als warm, geïnteresseerd en motiverend. Zorg je er wel voor dat jij je eigen doelen niet uit het oog verliest?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jouw sterrenbeeld, Boogschutter, is altijd wel in voor een nieuwe activiteit. Jij bent aardig nieuwsgierig en staat overal voor open. Jij houdt ervan om te experimenteren. Jouw vriendinnen zien jou dan ook als een echte avonturier die nooit iets afslaat. Zorg er wel voor dat je niet over je grenzen gaat en altijd dicht bij jezelf blijft.