Kerstmis, de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Vier jij uitbundig het kerstfeest of zit jij liever in een chill-outfit voor de openhaard? Jouw horoscoop heeft al voorspeld hoe jij dit jaar kerst gaat vieren. Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het hieronder!

kerst horoscoop

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent altijd wel in voor een feestje en dat geldt ook tijdens de kerstdagen. Je vindt het gezellig om kerst met je familie door te brengen maar in de avond ruil je jouw kerstoutfit om voor een partyoutfit. Het is een standaard ritueel geworden om met jouw vriendinnen op kerstavond de stad in te gaan. Geniet ervan, maar wel met mate 😉!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Wat zegt jouw horoscoop over hoe jij het kerstfeest viert? Als Waterman vind je het belangrijk om tijd door te brengen met je dierbaren. Gezellig kletsen en lekker eten zijn de belangrijkste activiteiten tijdens deze dagen voor jou. In het dagelijkse leven ben jij erg druk en daarom is kerstmis de ideale gelegenheid om weer bij te kletsen met je familie en kennissen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn erg vrijgevig, jij vindt het dan ook erg leuk om iedereen tijdens de feestdagen te verassen met een cadeautje. Gezelligheid staat voor jou centraal tijdens deze dagen en jij vindt kerst een goede gelegenheid om iedereen te laten weten dat die dierbaar voor jou is. Een cadeautje hier en een cadeautje daar, mensen zouden jou bijna vergelijken met de kerstman. Vergeet je ook niet iets leuks voor jezelf te kopen?

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw kerst horoscoop vertelt dat jij meestal redelijk tegen de feestdagen opziet maar achteraf altijd toch wel hebt genoten. Tijdens de feestdagen wil jij liever je eigen planning maken en niet aan verplichtingen vastzitten. Toch hoort dat erbij en rekenen jouw naasten ook op jouw gezelligheid. Wanneer je eenmaal bij je familie en kennissen bent, vind je het toch wel erg gezellig. Eigenlijk heb je je druk gemaakt over iets wat totaal niet nodig was. Geniet van de feestdagen!

Stier (20 april – 20 mei)

De feestdagen zijn voor jou het hoogtepunt van het jaar. Je begint maanden van tevoren al met het shoppen van jouw feestoutfit en kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is. Kerst staat voor jou in het teken van gezelligheid, of dat nou met je familie of vrienden is. Een drankje en een dansje kunnen dan ook absoluut niet ontbreken tijdens deze dagen. De dagen erna gebruik jij dan ook het liefst om weer even bij te komen van al deze hectiek. Have fun, girl!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen kunnen ontzettend genieten van alle gezelligheid rondom de feestdagen. De winkelstraten zijn versierd met lampjes en de radio’s draaien non-stop kerstmuziek: jij houdt ervan! Misschien dat jij de aanloop naar de kerstdagen nog wel gezelliger vindt dan het feest zelf. Dat neemt niet weg dat jij er ontzettend van geniet om tijdens de feestdagen met familie samen te zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jouw horoscoop in december is gevuld met liefde voor je naasten. Tijdens de feestdagen realiseer jij je weer even hoeveel jij boft met zo’n geweldige familie en vriendengroep. Jij kan tijdens deze dagen best een beetje sentimenteel worden en dat geeft helemaal niks. Dat is juist een hartstikke mooie karaktereigenschap van je! Lekker bij de openhaard zitten met een goed gesprek en een lekker wijntje, dat is de definitie van kerst voor jou.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw zijnde heb jij graag de touwtjes in handen. Ieder jaar regel jij dan ook het kerstfeest tot in de puntjes. Wanneer jij het zelf organiseert, weet je zeker dat het een knalfeest wordt. Probeer niet te veel te stressen om het goed te doen en relax een beetje. Jouw familie en vrienden waarderen het al ontzettend hoe goed jij alles voor hen hebt geregeld. Geniet van de gezellige feestdagen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het leukste aan de feestdagen? Het heerlijke eten! Jij kijkt al weken uit naar de uitgebreide maaltijden en de heerlijke kalkoen. Wat kan jij daar toch intens van genieten. De gezelligheid aan tafel is dan ook echt de kers op de taart. Tijdens kerstmis hou jij vooral van de warmte. Jezelf omringen met je dierbaren en lekker in een dikke trui voor de openhaard zitten is voor jou de perfecte kerstdag.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Kerstmis is voor jou een romantische gelegenheid om tijd te besteden met je partner. Op kerstavond ga je vaak nog wel even langs familie, wat erg gezellig is, maar de kerstdagen staan in het teken van quality time. Gezellig uit eten, goede gesprekken en een filmpje kijken met je lover: zo vul jij graag je kerstdagen in. Jullie zijn beide erg druk in het dagelijkse leven en tijdens de kerst kunnen jullie allebei weer even bijtanken en tijd met elkaar doorbrengen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij vindt het belangrijk dat niemand alleen is met kerstmis. Als Schorpioen zit het in je bloed om niemand buiten te sluiten en iedereen een geliefd gevoel te geven. Wanneer je hoorde dat jouw buurvrouw alleen zit met kerst, twijfelde je geen moment om haar ook uit te nodigen. Gezelligheid en je geliefd voelen zijn erg belangrijk voor jou tijdens de kerstdagen. Geniet ervan!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter ben jij niet zo heel erg bezig met de planning rondom kerstmis. Je ziet eigenlijk wel hoe het gaat lopen en kijkt waar wat te doen is. Vaak begint het met een gezellige kerstbrunch bij je familie en eindigt het bij een kerstfeestje met je vrienden. Je geniet ontzettend van deze dagen en kijkt wel wat de kerst dit jaar voor jou in petto heeft.

Womentoday wens iedereen alvast fijne feestdagen.