Het einde van het jaar is bijna inzicht en dat betekent dat het weer tijd is voor goede voornemens. Vaak maken we tegen het einde van het jaar een lijstje met wat we willen veranderen of beter willen doen in het nieuwe jaar. Heb jij nou geen idee wat jouw goede voornemen wordt? Geen probleem, op basis van je sterrenbeeld is het al uitgezocht!

Steenbok

22 december – 19 januari

Jij bent van jezelf erg perfectionistisch en gaat dan ook door totdat je het gewenste resultaat hebt. Alleen brengt dit soms wel de nodige stres met zich mee. Las in het nieuwe jaar wat meer me-time in. Als Steenbok ben jij erg gefocust op de toekomst en je weet wat je wilt bereiken maar af en toe mag je ook iets meer leven in het nu. Trek je party outfit uit de kast en ga eens de stad in met je best friends of begin met een leuke serie op Netflix. Relax girl!

Waterman

20 januari – 18 februari

Als Waterman blijf jij graag in jouw comfort zone. Je eigenschappen zijn dat je soms ietwat verlegen, onafhankelijk en succesvol bent. Zeker op werkgebied doe jij het ontzettend goed. Alleen kan je sociale leven nog wel een kleine boost gebruiken. Stel jezelf open en laat mensen toe in je leven. Word verliefd, maak nieuwe vrienden en geniet!

Vissen

19 februari – 20 maart

Mensen met problemen komen vaak naar jou toe omdat jij waar kan wilt helpen. Dit is een super goeie eigenschap alleen zet jij jezelf hierdoor nog wel eens op de tweede plaats. Denk ook genoeg aan je eigen gezondheid en doe dingen waar jij gelukkig van wordt. Ga dit jaar eindelijk doen wat al lange tijd bovenaan je bucket list staat. 2019 wordt het jaar van jou!

Ram

21 maart – 19 april

Jij probeert graag nieuwe dingen uit alleen ben je daar ook weer snel op uitgekeken. Geef sommige dingen iets langer de tijd. Je bent het liefst de hele dag op pad maar soms is ontspanning ook wel fijn. Denk een keer goed na over wat je nog allemaal wilt bereiken. Ga op zoek naar een nieuwe hobby, opleiding of een ander project. Je komt overal in het leven wel eens een tegenslag tegen maar geef dan vooral niet op! Stel jezelf open voor nieuwe mensen en situaties ?.

Stier

20 april – 20 mei

Jij hebt graag de touwtjes in handen en het liefst wil jij overal de regie over hebben. Je kan soms nog wel eens in de stres schieten als iets niet gaat zoals jij dat wilt. Jij houdt van regelmaat en stabiliteit, veranderingen zijn niet jouw ding. Stap in het nieuwe jaar een keer uit je comfort zone en doe iets totaal spontaans! Wat is het ergste als er iets niet gaat zoals jij gepland had? You only live once girl!

Tweelingen

21 mei – 20 juni

Een eigenschap van Tweelingen is dat jij erg druk bent en altijd wel wat te doen hebt. Op een gegeven moment zal je merken dat het moeilijk wordt om alle ballen in de lucht te houden. In een dag zit maar 24 uur en doe alleen datgeen waar jij gelukkig van wordt! Je vindt het lastig om ‘nee’ te zeggen alleen brengt je dit soms wel in oververhitte situaties dat jij tijd te kort hebt. Schrap in het nieuwe jaar een aantal van je bezigheden en stel voor jezelf prioriteiten.

Kreeft

21 juni – 22 juli

Jij bent een echte binnenvetter, jij zegt niet graag wat je dwarszit omdat je soms bang bent dat je anderen daarmee lastigvalt. Vergeet deze gedachte meteen en lucht je hart! Je zal merken dat dit als een opluchting voelt en jij er niet alleen voorstaat. Met hoe meer mensen jij praat over je problemen, des te sneller zij jou kunnen helpen!

Leeuw

23 juli – 22 augustus

Jij houdt ervan om dagelijks met je vriendinnen te lunchen en te shoppen alleen kost dit veel geld. We kunnen wel zeggen dat jij een gat in je hand hebt. Al deze activiteiten zijn supergezellig alleen verlies jij af en toe nog wel eens het overzicht op je bankrekening. Zet al je geldzaken een keer op een rijtje en spreek van tevoren al met jezelf af met je deze maand gaat uitgeven. Zo kom jij aan het einde van de maand niet in geldnood!

Maagd

23 augustus – 22 september

Jij speelt graag voor Dr. Love bij je vriendinnen maar zelf hou je de jongens het liefst op afstand. Je vindt het soms nog moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten en met daten doe je jou geen plezier. Wees niet bang om mensen in je leven toe te laten en geniet van al het leuks wat er op je afkomt ?!

Weegschaal

23 september – 22 oktober

Je vindt het lastig om afstand te doen van mensen, ondanks dat ze jou een negatief gevoel geven. Je wilt graag dat je bij iedereen in de smaak valt en bent bang dat mensen over jou gaan roddelen. Jouw eigenschappen zijn dan ook dat je oprecht, aardig en betrouwbaar bent. Denk aan jezelf en vermijd alle personen die niet veel goeds in jouw leven brengen. Je zal merken dat je je een stuk fijner voelt!

Schorpioen

23 oktober – 21 november

Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling en je bent dan ook graag omringt met vrienden. Jouw eigenschappen zijn dat je sociaal, grappig en energiek bent. Alleen vind je het soms nog wel lastig om je ongelijk toe te geven. Wees soms iets minder koppig en bekijk een situatie ook eens van de andere kant ?.

Boogschutter

22 november – 21 december

Jij houdt wel van een drankje op z’n tijd en gezelligheid. Aan aandacht krijg jij dan ook geen tekort alleen vind jij het nog een beetje eng om je aan iemand te binden. Jouw problemen lach je soms weg en je wilt vaak niet over je problemen praten. Misschien wordt het wel eens tijd om het single-leven achter je te laten en wat serieuzer te worden. Praat over je gevoelens en durf je open te stellen girl!