Afgelopen week kwamen we al met een lijstje met knapste muzikanten van over de hele wereld. Uiteraard begrijpen wij dat het lastig is om deze muzikanten ooit in levende lijve te zien. Ze moeten hiervoor natuurlijk wel in de buurt een show geven. Gelukkig lopen er ook in Nederland genoeg hete mannen met muzikaal talent rond. Tijd dus voor een Nederlands lijstje:

Douwe Bob

Nadat hij vorig jaar Nederland vertegenwoordigde op het songfestival is iedereen verliefd op Douwe. Met z’n knipoog naar de camera, sexy tatoeages en enorme charisma pakt hij iedereen in. Op 25 maart 2017 speelt hij z’n grootste show ooit in de HMH. Er zijn nog kaartjes!

Lucas Hamming

Lucas werd bekend door het programma ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’. Met zijn toen nog korte haar en schattige liedjes was al menig meisje verliefd. Inmiddels zijn z’n haren een stuk langer en rockt hij iedereen omver. Op 11 december staat hij in Paradiso Amsterdam!

Handsome poets

Deze boys weten waarschijnlijk zelf ook wel dat ze er goed uitzien, zal dat de bandnaam verklaren? Anyway, met hun nummer ‘Sky on Fire’ scoorden ze een monsterhit en nog steeds spelen ze nog elk podium plat.

Kensington

Kensington, wie kent ze niet. Misschien wel de grootste rockband van Nederland ooit heeft deze zomer keihard gewerkt aan een nieuw album dat uitkomt in oktober. In december doen ze gewoon weer drie keer de Ziggodome maar dat is natuurlijk allang uitverkocht. Mocht je er toch bij willen zijn dan moet je Ticketswap even in de gaten houden. Elk bandlid heeft iets speciaals, ga jij voor de stoere drummer Niles, de alternatieveling Eloi, de rustige Jan of toch voor Casper, the boy next door?

Chef ‘Special

De mannen van Chef Special waren al lekker op weg maar door hun prachtige nummer: ‘In Your Arms’ waren ze in Nederland in een klap bekend. Vlak voor de zomer kreeg de band het aanbod om in Amerika in het voorprogramma van Twenty One Pilots te spelen. Ze hebben de smaak van de grote stadions nu te pakken en staan op 7 oktober 2017 in de Ziggodome. Schiet op, want er zijn nog kaarten!

Causes

De naam Causes zegt je misschien niet zoveel maar ongetwijfeld ken je de nummers ‘Teach me how to dance with you’ en ‘Walk on Water’ wel. De Nederlandse band met Engelse frontman schrijft niet alleen prachtige nummers maar zien er ook nog eens bijzonder goed uit. Mocht je ze willen zien, Causes begint op dit moment met een tour door ons land.