Prince Harry en Meghan Markle zijn al wekenlang in het nieuws. Dat begon nadat bekend werd dat zij het huwelijksbootje in gingen stappen en sindsdien komen daar steeds meer updates bij. En aangezien wij zelf groot fan zijn van Ed Sheeran en ook niet kunnen wachten totdat the big day eindelijk daar is, delen wij het nieuws dat Ed Sheeran zeer waarschijnlijk zal optreden tijdens de bruiloft van het superleuke stel!

Bruiloft

Wij hopen ooit zelf op onze eigen bruiloft de nummers ‘Perfect’, ‘Shape of You’ of ‘Thinking Out Loud’ te kunnen draaien, maar het is toch nog mooier als de zanger zelf aanwezig is op jouw bruiloft om het daar live ten gehore te brengen?! Nou voor Prince Harry en Meghan Markle komt dat zeer waarschijnlijk uit!

bruiloft

Volgens bronnen is Ed persoonlijk door Harry gevraagd om te komen optreden op hun bruiloft. Ed heeft zelfs tijdens een radio interview gezegd dat hij zeker wel op de bruiloft wilde draaien als hij dan tijd vrij had. Zeer grote kans dus dat dit stel in ieder geval de perfecte muziek zal hebben op hun big day!

Elton John

Het gerucht gaat ook dat Elton John ook uitgenodigd is om te komen zingen op de bruiloft. John zou namelijk rond de tijd dat de bruiloft gaat plaatsvinden een paar concerten hebben afgezegd. En dat is natuurlijk wel heel toevallig… Wij hopen in ieder geval dat beide zangers aanwezig zullen zijn want die twee vormen een perfect duo!

Helaas zullen we het over 93 nachtjes pas echt zeker weten. Op 19 mei zal de bruiloft namelijk plaatsvinden!