Of het nu is voor je vriendin, schoonmoeder of vrouwelijke collega: een cadeau vinden voor een vrouw kan best lastig zijn. De meeste cadeaus zijn best persoonlijk en lastig om uit te kiezen voor iemand anders. Hiernaast wil je natuurlijk wel een goede indruk achter laten met een origineel cadeau. Om je een beter beeld te geven van originele cadeaus waar elke vrouw blij mee is, zetten we hieronder een aantal suggesties voor je op een rij.

Sfeerverlichting

Vrouwen houden van een sfeervol huisje, zéker tijdens de donkere winterdagen. Met leuke windlichten, kandelaars en lichtsnoeren zul je dus zeker punten scoren. Koop bijvoorbeeld een leuke glazen vaas of kom en vul deze met een leuk lichtsnoer. Zeer eenvoudig en origineel om te geven! Ook heb je bij verschillende huishoudwinkels leuke kaarsen en lichten die dienen als origineel cadeau voor vrouwen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed weet wat voor smaak de vrouw in kwestie heeft en hier ook rekening mee houdt.

Tassen en accessoires

Andere cadeaus waar je iedere vrouw blij mee maakt zijn tassen en accessoires. Het fijne hierbij is dat je zelf kunt bepalen hoe groot en duur het cadeau moet zijn. Zo kun je een mooie handtas geven van het merk Hvisk, of je gaat voor een kleine portemonnee, laptoptas of tassenhanger. Wellicht heb je al een verlanglijstje meegekregen en is het makkelijk om te zoeken naar een tas of accessoire. Zo niet? Dan zijn er onwijs veel verschillende webshops waar ze een groot aanbod hebben waar je uit kunt filteren.

Boeken

Originele cadeautjes voor vrouwen boeken

Dit is misschien niet het meest standaard cadeau waar je meteen aan denkt, maar daarom juist zo leuk om te geven! Boeken gaan voor een langere tijd mee en kunnen telkens opnieuw gelezen worden. Geef bijvoorbeeld een mooie roman of autobiografie. Of haak in op hobby’s en vrijetijdsbestedingen waar ze van houdt. Koop bijvoorbeeld een kookboek of een handig boek voor tijdens het reizen.

Dagje weg

Ben je echt inspiratieloos? Geef dan een gebeurtenis cadeau in plaats van een tastbaar product. Een gebeurtenis kun je zo persoonlijk maken als dat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld naar een plek dat voor jullie een speciale betekenis heeft en plak hier een actief dagje eropuit aan vast. Of ga lekker naar de sauna, een attractiepark of boek een workshop. Voor iedereen is er wel iets leuks te verzinnen. Op het internet zijn er veel verschillende websites waar je leuke activiteiten kunt vinden en reserveren.