De meeste vrouwen hebben een aardige waslijst van waar ze op afknappen bij mannen en andersom is deze lijst er zeker ook. Ook al laten mannen het minder snel merken dan vrouwen, er zijn absoluut een aantal punten wat echte afknappers voor mannen zijn. Benieuwd welke punten dit zijn? Lees het hieronder.

Waar knappen mannen op af

#1 Geen eigen mening hebben

Niks is zo onaantrekkelijk dan een vrouw zonder eigen mening. Het laatste waar een man op zit te wachten is dan ook een vrouw die niet voor zichzelf opkomt en alles maar beaamt wat de man zegt. Het is niet erg om als vrouw zijnde af en toe is de leiding te nemen en te bepalen waar jullie bijvoorbeeld gaan eten. Een man heeft niks aan een vrouw die overal “zeg jij het maar” op zegt.

#2 Slechte hygiëne

Waar mannen op afknappen? Een slechte hygiëne bij vrouwen. Want geef zelf ook toe, jij wordt er ook niet blij van als er een man langs je loopt die een zweetgeur achterlaat. En zo geldt dat ook bij mannen. Daarom is het belangrijk ga je voldoende aandacht besteed aan je hygiëne. Stop bijvoorbeeld altijd een busje deodorant en een pakje kauwgom in je tas.

#3 Een dramaqueen zijn

Een relatie moet voor mannen niet gecompliceerd zijn. Afknappers voor mannen zijn dan ook echt als de vrouw een dramaqueen is of veel overdrijft. Zodra er te vaak van een mug een olifant wordt gemaakt, haakt de man snel af.

#4 Afhankelijk zijn

Vrijwel iedere man heeft een vriendengroep waarmee die, soms ook zonder de partner erbij, wilt afspreken. Andersom gaan mannen van hetzelfde uit alleen kan het nog wel eens voorkomen dat vrouwen afhankelijk worden van de man. Ze laat haar vriendinnengroep een beetje achterwege en ze wilt het liefst 24/7 bij de man zijn. Op een gegeven moment voelt dit heel verstikkend aan voor mannen en is de lol er snel af.

Lees hier hoe je minder afhankelijk in je relatie kunt worden. 

#5 Bezitterig zijn

Waar ben je? Wat ben je aan het doen? Hoe laat ben je weer thuis? Doe dit niet en stop met hem te controleren. In de meeste gevallen maak jij je druk om niks en als mannen ergens van afknappen is dat wel bezitterig zijn. Verbied jouw partner/crush dan ook niet om af te spreken met zijn vrienden omdat jij bijvoorbeeld niks te doen hebt. Just relax en gun hem de ruimte. Andersom geeft hij jou waarschijnlijk ook voldoende ruimte dus waarom jij hem niet?

#6 Egoïstisch zijn

De meeste afknappers voor mannen hebben te maken met het innerlijk van een vrouw. Zo vinden mannen niks aantrekkelijk aan een vrouw die continue over haar zelf praat en aan haar zelf denkt. Natuurlijk vinden mannen het leuk om verhalen van vrouwen aan te horen alleen hij verwacht wel dat jij ook af en toe wat aan hem vraagt. Niet gek gedacht toch 😉?

#7 Schelden

Mannen zijn opzoek naar vrouwen met klasse en elegantie. Af en toe schelden kan gebeuren maar let er als vrouw zijnde op dat dit niet te vaak gebeurt. Dit siert jou niet en het is erg onvrouwelijk. Een man moet niet bang zijn dat je dit soort taal gebruikt in het bijzijn van zijn familie. Andersom geldt dit ook absoluut voor mannen.

#8 Saai onder de lakens

Wat is een afknapper bij mannen? Wanneer een vrouw ontzettend saai is onder de lakens en geen initiatief toont. Een man vindt een vrouw veel aantrekkelijker wanneer zij van zich laat horen en hem ook kan plezieren.

#9 Afstandelijk zijn

Mannen houden er niet van wanneer een vrouw al zijn aandacht opeist maar wanneer zij afstandelijk doet, werkt dit ook niet in haar voordeel. Laat als vrouw zijnde wat vaker je zachte kant zien en geef hem het gevoel dat hij belangrijk voor je is. Met andere woorden: neem het hard to get spelletje niet te serieus.

#10 Te serieus zijn

Als er iets is waar mannen van houden, is dat een vrouw waarmee ze kunnen lachen. Het is belangrijk dat jij en je partner/crush serieuze gesprekken kunnen voeren maar sla hier niet te veel in door. Zie zo nu en dan ook de lol van dingen in en laat je ook eens lekker gaan.