Jij bent tot over je oren verliefd maar je crush geeft andere signalen, een vervelende situatie maar het komt erg vaak voor. Er zijn genoeg jongens die nog niet toe zijn aan een relatie. Maar hoe herken je dit en waarom wil hij geen relatie? Wij hebben een aantal signalen op een rij gezet!

Hij is nog niet klaar voor een nieuwe relatie

#1 Je moet vechten voor zijn aandacht

Je hebt continue blauwe vinkjes bij hem, hij appt jou alleen wanneer het hem uitkomt en het lijkt alsof alles in zijn leven interessanter is dan jij…herkenbaar? Dit zijn al de eerste punten waaruit jij kan opmaken dat hij nog niet toe is aan een relatie. Jij bent erg geïnteresseerd in zijn leven en luistert graag naar hem, terwijl hij nooit belangstelling in jou toont. Geeft hij jou het gevoel dat je totaal niet bijzonder bent? Laat deze jongen dan direct varen, onthoud altijd dat jij de moeite waard bent!

#2 Hij staat niet voor je klaar in moeilijke tijden

Is hij toe aan een relatie? Deze vraag kan je beantwoorden door je af te vragen of hij altijd voor je klaarstaat. Jullie kunnen over de domste onderwerpen urenlang praten en lachen maar zodra jij het moeilijk hebt en je behoefte hebt aan een luisterend oor, wordt het hem te warm onder de voeten. Hij neemt jouw problemen niet serieus en laat minder van zich horen wanneer jij even niet de beste versie van jezelf kan zijn. Hij wil duidelijk geen relatie en dat is voor jou misschien ook maar het beste. Omring je altijd met mensen die geven om jouw welzijn en altijd voor je klaarstaan.

#3 Hij is alleen in voor ‘’Netflix & chill’’

Jij hebt hem al meerdere keren gevraagd om iets leuks te gaan doen maar telkens heeft hij weer een andere reden waarom hij niet kan. De enige activiteit waar hij voor in is, is de Netflix & chill date en daarmee bedoelen we niet gezellig een filmpje kijken en kletsen. Hij is maar op één ding uit: seks! Een typisch geval van ‘’ de man wil geen relatie maar wel contact’’. Als jij hier geen problemen mee hebt is dat prima en houden jullie het op friends with benefits. Wanneer er in jouw geval wel gevoelens zijn, kan je dit soort jongens het beste vermijden. Hiermee bespaar je jezelf een hoop pijn.

#4 Jullie ruziën over de domste dingen

Of het nou gaat over het eten, een afgesproken tijd of een woordgrapje: jullie maken ruzie over de meest domme dingen. Jullie kunnen niet op een volwassen manier iets uitpraten of hij neemt de situatie niet serieus. Ook neemt hij niet de moeite om iets uit te praten. Hij laat de situatie voor wat het is, ongeacht hij jou daar een rot gevoel mee geeft. Een duidelijk voorbeeld van dat hij nog niet klaar is voor een relatie.

#5 Hij denkt alleen aan zichzelf onder de lakens

Wanneer zijn hoogtepunt is bereikt onder de lakens, is het intieme moment ook gelijk afgelopen. Jouw behoeftes vindt hij niet zo belangrijk en hij doet dan ook weinig moeite voor je. Wanneer je in een relatie zit en rekening met elkaar houdt, doe je het op een manier waarbij jullie allebei plezier hebben.

#6 Hij stelt je aan niemand voor

Ik wil een relatie maar hij niet, wat moet ik doen? Laat het voor wat het is en probeer deze jongen zo snel mogelijk te vergeten. Er zijn zat andere jongens die jou wel de moeite waard vinden. Een signaal waarop jij kan opmaken dat hij geen relatie wil, is dat hij jou aan niemand voorstelt. Jullie zijn al maanden met elkaar bezig maar je mag niet zijn ouders of vrienden ontmoeten. Hij ziet jou niet als iets serieus en vindt het niet de moeite waard om jou te introduceren.

Twijfel je erg aan het gevoel van je lover? Vraag hem er dan gewoon naar. Wanneer hij eerlijk zegt dat hij geen relatie wil, moet je dit accepteren. Hoe moeilijk dat ook is. PS, deze signalen kunnen erop wijzen dat hij nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Communiceer daarom altijd goed met elkaar.

Lees hier een aantal signalen die er juist op wijzen dat hij verliefd op je is!