Het sombere weer zorgt ervoor dat je het liefst binnen blijft. Lekker wegkruipen onder een dekentje, in je onesie op de bank met een kopje thee en hangen voor de tv. Ja toch? Wij delen in dit artikel 5 tips voor een leuke televisieavond! Zo zijn die donkere dagen net wat gezelliger. Lees snel verder!

tips leuke televisie avond online tv

Zorg voor leuk tv gezelschap

Kijk gezellig tv samen met je beste vriend, vriendin of partner. Als je niet zo houdt van al dat geklets tijdens je favoriete programma, pak dan gewoon je huisdier erbij. Een kat op schoot of hond die je voeten warm houdt. Heb je geen huisdieren? Dan is je eigen gezelschap natuurlijk ook leuk genoeg. Zeker als je de volgende vier tips ook in de praktijk brengt!

Breng sfeer in huis

Een beetje sfeer in huis kan nooit kwaad. Dim alle lichten en kies een knus plekje uit. Als je een beetje fancy wilt doen, steek je nog wat (geur)kaarsen aan. Gezelligheid ten top!

Maak het comfortabel

Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een geslaagde relax avond voor de televisie. Hijs jezelf in de lekkerste pyjama, onesie of een ander onflatteus pakje. Vergeet ook niet om zachte kussentjes en een fijne deken te pakken. Cocooning time!

tips leuke televisie avond online tv

Haal comfort food uit je kast

Een tv avondje is niet compleet zonder lekker eten. Tijd om je voorraadkast te plunderen zonder schaamte. Het hoort er nou eenmaal bij! Pak waar je zin in hebt. Of dat nou gezond eten is of ongezonde troep. Een kop thee of warme chocolademelk doet het natuurlijk altijd goed. Hoewel een bak cookie dough ijs er (zelfs in de winter) ook prima in gaat.

Kies een tof programma, een serie of mooie film

En dan komt nu de vraag: wat ga je kijken? Op Netflix zijn er genoeg series om te bingewatchen. Of kijk een documentaire die ook nog leerzaam is! Als je samen met vrienden op de bank ligt, is het vaak het leukste om een film of grappig programma uit te kiezen. Online televisie van KPN is hier bijvoorbeeld heel handig voor! Hiermee kun je online tv-kijken, terug én vooruit kijken, Netflixen en on demand films streamen. En de pauze knop is ideaal wanneer er weer iemand naar de wc moet ;).