Deze week is de blogger van de week Merel van de blog Healthy Wanderlust. Je vindt hier alles over lekker én gezond eten zoals recepten en tips. Maar ook lifestyle, kids en het creëren van een power mindset.

Blogger of the week Healthy Wanderlust

Een gezonde levensstijl is voor Merel heel belangrijk en dit deelt ze graag op haar blog Healthy Wanderlust. Je vindt er niet alleen lekkere en gezonde recepten en tips om gezonder te leven, maar ook artikelen over hoe je je kinderen betrekt bij gezond en lekker eten. Wij waren benieuwd naar de persoon achter deze blog en stelden Merel tien vragen!

Ps: vergeet zeker niet onze vorige blogger of the week Janne van Radiate Fashion ook even te checken!

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Eigenlijk dacht ik er al jaren over om een blog te beginnen, schrijven is iets wat ik heel leuk vind en als hobby graag meer wilde uitbreiden. Toen ik mijn opleiding ‘Orthomoleculaire Voeding’ begon vorig jaar besloot ik dat ik mijn kennis wilde delen op mijn plekje op het internet, ik kon dit namelijk niet kwijt in de branche waar ik momenteel in werk.

Healthy Wanderlust was maanden lang echt helemaal van mij en voor mij, ik vond het dan ook best spannend toen andere hier achter kwamen, maar alle enthousiaste reacties hebben ervoor gezorgd dat ik nu juist alles heel graag deel met andere.

Inmiddels is Healthy Wanderlust snel aan het groeien en komen er elke dag nieuwe mensen een kijkje nemen om wat inspiratie op te doen, dat maakt het bloggen nog een stuk leuker!

Blogger of the week Healthy Wanderlust

2. Wat vind je van het bloggers wereldje?

Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoeveel mensen deze passie voor schrijven en fotograferen met mij delen en uren lang bezig zijn met het onderhouden van hun blog. Door het bloggen kom ik ook veel met andere inspirerende bloggers in contact! Ik moet zeggen dat ik nooit echt denk in termen als ‘het bloggers wereldje’, maar als ik hier iets over moet zeggen is dat ik deze ‘wereld’ ervaar als een hele positieve wereld. Ik spreek dagelijks andere bloggers en de support die je van elkaar krijgt is ook echt heel motiverend.

3. Wat zijn je hobby’s?

Ik zeg eigenlijk al jaren dat ik niet echt hobby’s heb 😉 Ik ben iemand die veel dingen leuk vindt en en overal een beetje van doet. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven en motiveer mijzelf ook om deze kleine geluksmomenten te (blijven) herkennen. Ik ben een gezelschapsmens en ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld lekker uiteten te gaan met mijn lieve vriend, vriendinnen of familie, maar kan ook genieten van avondjes met een wijntje of een grote kop thee op de bank.

Daarnaast zijn schrijven, koken (bezig zijn met een gezonde levensstijl), fotograferen en reizen zeker een grote passie van mij. Toevallig vlieg ik vanavond met mijn vriend richting Japan voor een reis van 3,5 week, die we afsluiten in de Filipijnen!

4. In welke winkels shop jij het liefst (online en offline)?

Ik shop liever online, ik woon in Amsterdam en de drukte in de grote winkelstraten ontwijk ik liever. Echt favoriete winkels heb ik niet, ik shop overal een beetje, dus alle tips zijn natuurlijk welkom 😉

5. Welke fashion items staan nog op jouw wishlist?

Ik moet eerlijk zeggen dat mijn wishlist op het gebied van fashion items niet zo lang is. Echter zou ik op dit moment wel graag echt een mooie en goede zonnebril willen aanschaffen. Ik ben hier enorm kieskeurig in en het lijkt mij wel een goede investering. Binnenkort dus even op zonnebrillen jacht!

6. Wie zijn jouw voorbeelden?

Ik kan veel bewondering hebben voor mensen die positief in het leven staan en het beste uit zichzelf halen. Die geloven in hun eigen dromen en doelen en er keihard voor werken om dit waar te maken. Ik denk dat je van andere zoveel kan leren en dit succesvol kan toepassen in je eigen leven, sta open voor deze inspiratie!

De twee mensen in mijn leven waar ik veel bewondering voor heb dat zijn mijn ouders. Op het gebied van opvoeding, doelen behalen, hoe zij in het leven staan en de liefde die zij voor mij en elkaar hebben zijn zij absoluut een voorbeeld voor mij.

7. Als je nog maar 1 gerecht mocht eten in je leven, welke zou dat zijn?

SUSHI!

8. Wat is je lievelingseten?

Nee dit is te moeilijk! Ik vind zoveel dingen echt lekker. Ik geniet elke ochtend heel erg van mijn havermout ontbijtjes, die ik trouwens vaak deel op Healthy Wanderlust! Daarnaast ben ik lichtelijk verslaafd aan zoete aardappels en zongedroogde tomaatjes. Al zeg ik ook absoluut geen nee tegen die nieuwste trend: de poké bowls – so so good!

9. Wat wil je nog heel graag doen in je leven?

Zoveel! Ik heb een bucketlist waar je U tegen zegt. Het allerbelangrijkste vind ik dat ik geluk kan halen uit het leven dat ik nu leef met de mensen om mij heen die mij het meeste dierbaar zijn. Ik hoop dat ik daar nog heel lang van mag genieten!

Er staan wel nog een hoop mooie reizen op de planning. Niks mis met lekker dagdromen hierover toch? Het zou geweldig zijn om nog veel mooie landen samen met mijn vriend te kunnen ontdekken.

Mijn doel is om het komende jaar een eigen bedrijf op te zetten, dus dat is wel iets wat ik op dit moment heel graag zou willen bereiken in het leven.

10. Wat doe je het liefst als je me-time voor jezelf hebt ingelast?

Eerlijk? Gewoon heerlijk op de bank met de kaarsjes aan, ik heb een zwak voor het kijken van vlogs en vind het heerlijk om een rustige avond zo te spenderen.