Als we aan budgetproof winkels denken, denken we al gauw aan de standaard winkels. Zoals Primark, H&M, Bershka… ga zo maar door. Deze winkels zijn natuurlijk helemaal geweldig maar naast onze gewende shops, zijn er eigenlijk nog veel meer. Wij hebben de leukste budgetproof winkels en webshops voor jou op een rijtje gezet.

Zaful

Zaful is een Chinese webshop waar je ontzettend veel hippe kleding en accessoires kan vinden. Alles wat op hun site staat, verkopen ze voor een kleine prijs. Klanten kunnen ook een review achterlaten wat ze van hun item vinden. Zo heb jij ook een beter beeld hoe het kledingstuk staat want op de site vind je meestal alleen een foto van het product. Boven de 30,- krijg je gratis verzending.

Zeeman

Als we aan hippe items denken, denken we eigenlijk niet gelijk aan Zeeman. Vaak hebben we nogal een beeld voor ons dat ze alleen maar rommel verkopen en vooral niet iets wat fashionable is. Maar de winkelketen is zich helemaal aan het vernieuwen de laatste tijd. Ze krijgen steeds meer hippe kleding en accessoires in hun winkel. Zo zijn hun T-shirts op dit moment super hot. Ze hebben het idee een beetje afgeleid van Levi’s maar dan met hun eigen merk. En een stuk goedkoper ;).

AliExpress

Iedereen kent bijna wel de bekende webshop AliExpress. Al hun items worden verkocht voor een spotprijsje. De meeste items komen uit China waardoor de leveringstijd soms wel wat langer is. Zo kun je soms wel een maand op je pakketje wachten. Wel moet je goed uitzoeken of de verkoper wel betrouwbaar is waarbij je iets bestelt. Vaak kun je dit uit de reviews wel opmaken. De verzending bij AliExpress is altijd gratis.

Lefties

Deze site gaat erg slim te werk. Lefties slaat namelijk alle kleding in van winkels zoals Mango, Zara en Bershka die bij hun uit de collectie gaat. Deze items bieden zij op hun eigen site aan voor een klein prijsje. Het is een Spaanse site en over de verzendkosten is niks bekent.

Abrigo Cuadros Rebajas 29,00 € (40,00 € ) #lefties

A post shared by Lefties (@lefties_es) on

Unitedwardrobe

Unitedwardrobe is eigenlijk een tweede soort Marktplaats maar dan voor kleding. Voor een klein prijsje worden vaak mooie items te koop gezet, ook merkkleding. Ook zitten de laatste tijd vaak bekende vloggers op Unitedwardrobe. Hoe leuk is het als je van hun een item kan overnemen?