Wat is er fijner om na een lange dag op de bank te ploffen met een goeie film of serie? Ondanks dat Netflix een eindeloos aanbod heeft, zijn we soms ook op zoek naar iets nieuws. Zo staan er op Videoland ook mega veel goeie series en films. Benieuwd welke series en films er op Videoland te vinden zijn? Wij hebben ze voor je op een rij gezet!

Waarschuwing: bevat spoilers

#1 Younger

Ben jij op zoek naar een echte meidenserie? Dan ga jij Younger sowieso geweldig vinden! In deze serie op Videoland speelt Sutton Foster de 40-jarige Liza. Om haar droombaan te krijgen doet ze zich voor als een jonge vrouw in de twintig. Ze heeft de tijd van haar leven en ze ontmoet haar beste vriendin Kelsey, gespeeld door Hilary Duff. Haar nieuwe relatie en vriendschappen komen op het spel te staan als haar geheim dreigt uit te komen. Daar steekt Liza alleen een stokje voor. Ze zal er alles aan doen om haar baan te behouden. Een echte aanrader als je van romantiek en comedy’s houdt. Younger bestaat uit zes seizoenen.

#2 Meisje van plezier

Videoland heeft een groot aanbod aan Nederlandse series, zo staat ook de populaire serie Meisje van plezier op de site. De ietwat pikante serie gaat over huisvrouw Nadine. Ze komt in een scheiding terecht en is wel toe aan wat sensatie. Ze besluit als highclass-escortgirl te gaan werken en komt in de meest verhitte maar ook ongemakkelijke situaties terecht. Lukt het Nadine, gespeeld door Angela schijf, om haar moederrol met haar spannende baan te combineren? In 2017 kwam het eerste seizoen uit en we wachten tot de dag van vandaag op seizoen twee.

#3 Het verlangen

Op Videoland stikt het van de leuke films. In vergelijking met Netflix, beschikt Videoland over ook groot Nederlands filmaanbod. En wie heeft er af en toe nou geen zin in een film van eigen bodem? In de film Het verlangen, is een uitgeverij dringend op zoek naar een knaller van boek voordat ze failliet gaan. Brigette heeft de looks om een nieuw boek de nodige publiciteit te geven alleen is schrijven niet een sterk punt van haar. In tegenstelling tot Herman, hij heeft een prachtig literair boek geschreven. Alleen is publiciteit niet zijn ding. Daar ziet de uitgeverij mogelijkheden: Ze laten Brigette het boek van Herman uitbrengen. Het boek wordt een megasucces, Brigette is populairder dan ooit en Herman geniet van het feit dat zijn boek wordt gelezen. Alleen treden er na een tijd de nodige problemen op. Kunnen ze dit geheim voor zich houden? Bekijk het in deze nieuwe film op Videoland.

#4 Judas

We gaan over op een iets ander genre: misdaad. In de Videoland serie Judas wordt het verhaal van de zusjes Holleeder verteld. Astrid probeert los te komen van haar criminele broer maar dat is nog lastiger dan gedacht. In deze bloedstollende serie word je meegetrokken in het criminele circuit en alle drama die hierbij hoort. Judas is zeker een seizoen die tot de beste series van Videoland hoort.

#5 Hell fest

Als je het hebt over goede films op Videoland, hebben we het over de horrorfilm Hell fest. In deze griezelige film bezoeken een aantal vrienden een pretpark met een halloween-thema. Ze wagen zich aan een aantal spokenhuizen maar of dat slim van ze was, is nog maar de vraag. In één van de spokenhuizen bevindt zich namelijk een seriemoordenaar. Op gruwelijke wijze vermoordt hij de een na de andere bezoeker. Gaat het iemand lukken om uit handen van deze moordenaar te blijven? Een film van Videoland die je op het puntje van je stoel laat zitten.