Door het coronavirus kunnen we bijna niks anders doen dan binnen zitten. Op dit soort dagen is het dan ook heerlijk om een goede serie te bingewatchen. Ben jij nog op zoek naar een leuke serie? Wij hebben de meest binge watch waardige series op een rij gezet. Lees het hieronder!

Wat zijn de beste series op Netflix?

Wat is bingewatchen?

Het bingewatchen van series betekent dat je in een snel tempo door de afleveringen gaat. Eigenlijk is het niks anders dan een marathon van jouw favoriete serie.

#1 Videoland: Mocro maffia

In het rijtje met de leukste series op Videoland, mag Mocro maffia absoluut niet ontbreken. Het tweede seizoen van deze misdaad serie is vervroegd online gekomen door het coronavirus en dat was zeker een lichtpuntje in deze vervelende tijden. Mocro maffia gaat over de Amsterdamse onderwereld en twee drugsorganisaties die elkaar proberen uit te spelen. Alleen laten beide partijen zichzelf niet kennen en eindigt het in een kat en muis spel, met alle gevolgen van dien. Een waarschuwingspuntje is wel dat er de serie veel grof taalgebruik en straattaal bevat.

#2 Netflix: Velvet

Een van de leukste series op Netflix is toch echt wel Velvet. Deze romantische Spaanse serie gaat over een beroemd modehuis in de jaren 90. De jongedame Ana werkt en woont vanaf kleins af aan al bij het bedrijf als naaister. Daar werd ze direct verliefd op de zoon van de directeur, Alberto. Deze liefde werd alleen niet geaccepteerd door beide families waardoor ze abrupt uit elkaar getrokken werden. Vele jaren later lopen ze elkaar weer tegen het lijf en slaat de vonk weer direct over. Hoe pakken ze het dit keer aan en zit er een happy end voor het koppel in? Velvet valt zeker onder de leuke series van Netflix en wanneer je van series zoals Gossip girl houdt, hou je ook absoluut van deze Spaanse serie.

#3 Netflix: Love is blind

Love is blind is één van de beste nieuwe vrouwen series op Netflix. Deze serie is even wat anders dan wat jij normaal gesproken gewend bent van het platform. Love is blind is namelijk een reality show waarin een stel mannen en vrouwen hun droompartner moeten vinden, zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Wanneer ze het gevoel hebben dat ze hun liefde hebben gevonden, vragen ze elkaar ten huwelijk en mogen ze elkaar ontmoeten. Nadat ze elkaar hebben ontmoet gaan ze op huwelijksreis en ontmoeten ze elkaar families. De vraag is of ze na dit avontuur ook daadwerkelijk bij elkaar blijven. Vergelijk deze romantische serie met de Nederlandse Married at first sight.

#4 Videoland: Judas

Als het aan ons ligt, zijn de beste series op Videoland van Nederlandse bodem. Zo ook de serie Judas. Deze mega spannende serie gaat over het leven van Astrid Holleeder die zichzelf probeert te redden van haar broer Willem Holleeder. De grootste crimineel die Nederland ooit gekend heeft, brengt Astrid in erg benauwde en gevaarlijke situaties. Ondanks dat haar broer doet alsof ze het beste met haar voor heeft, is dat absoluut niet het geval. Een non-fictief verhaal die je op het puntje van je stoel laat zitten.

#5 Netflix: The Witcher

Wat zijn de beste series op Netflix? The Witcher valt daar sowieso onder. Deze fantasy-serie was vorig jaar de verrassing van het jaar en wij hebben er ontzettend van genoten. Het verhaal gaat over the witcher, Geralt of Rivia, die in een wereld vol magische krachten zijn eigen weg probeert te vinden. Hij is een eenzame monsterjager en daar is die eigenlijk wel klaar mee. Het noodlot brengt hem bij een heks met veel macht en een jonge prinses die een groot geheim met zich meedraagt. Alle drie de personages komen afzonderlijk van elkaar in grote problemen, het is aan hun om de wereld onder controle te houden. Deze serie is een absolute aanrader wanneer je een Game of Thrones fan bent.

Op zoek naar meer leuke activiteiten om thuis te doen? Klik dan hier!