Yes! Eindelijk weer nieuws over GOT. We moeten nog heel veel maanden wachten tot seizoen zeven en als echte fan is dat natuurlijk een hels karwei. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn op dit moment in volle gang en uiteraard zijn er honderden paparazzi fotografen die een glimp van de cast proberen op te vangen. En dat is nu dus gelukt! Mocht je dus geen spoilers willen dan moet je vooral NU stoppen met lezen.

Eerst even wat toffe foto’s om je in de stemming te brengen, Game of Thrones heeft tegenwoordig namelijk een merchandise in de vorm van kleine poppetjes:

Je bent er dus nog steeds! Oke, ik zal je niet langer meer in spanning houden. Op het einde van seizoen zes werd Jon Snow tot koning van het noorden gekroond. Ondertussen is Daenerys Targaryen samen met een enorm leger op weg naar Westeros. Stiekem hoopt iedere fan dat deze twee elkaar dan eindelijk eens gaan ontmoeten. En nu zijn er dus foto’s! Van de ontmoeting! Het gaat dus gebeuren in seizoen seven!

jon-snow-and-daenerys-meeting-2 jon-snow-daenerys-meeting

Nu kunnen we echt niet meer wachten! Zal Jon vertellen dat ze familie zijn (neef-nicht)? Zal er een liefde opbloeien (in GOT kan alles)? Zoveel vragen! Aaaah, we kunnen echt niet meer wachten.