Is jouw skivakantie afgelast of heb je zelf besloten dat het dit jaar beter is om niet op wintersport te gaan? Dan zit je waarschijnlijk flink te balen. Naast het skiën of snowboarden moet je nu ook een hoop gezellige feestjes missen! Gelukkig is er een manier om het après-ski gevoel naar je eigen huis te halen. Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Haal je après-ski kleding voor de dag

Om alvast in de stemming te komen, haal je alle (foute) après-ski kleding uit de kast of van zolder. Met een gebreide muts op en bretels aan komt het wintersport gevoel toch een stuk sneller terug. Zorg ervoor dat het hele gezin/alle huisgenoten zich aan de dresscode houden om dit kleine feestje tot een succes te maken.

Zet foute skihut muziek op

Een après-ski party is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Ga op zoek naar een echte skihut afspeellijst of zet een foute radiozender op. Maak eventueel gebruik van draadloze koptelefoons om ook de buren een plezier te doen. Zo’n silent disco is net zo gezellig!

Maak sfeer met een haard

Hoge bergen en sneeuw zijn lastig te regelen, maar je kunt binnen wel eenvoudig een winterse sfeer creëren met een haard. Hier heb je de hele herfst- en winterperiode plezier van. Kies voor een elektrische sfeerhaard als je geen zin hebt om met hout te slepen en om veel onderhoud te plegen. Een elektrische haard is super gebruiksvriendelijk en zorgt ook nog eens voor een aangename temperatuur in de kamer. De haard heeft namelijk een gloeispiraal en ventilator waardoor de warmte heel goed wordt verdeelt. Het voelt net zo knus aan als een echte houthaard! Je koopt een elektrische haard via de webshop van Heuts. Hier kun je ook terecht voor dakkoffers als je in de toekomst weer echt op wintersport mag! Kies bijvoorbeeld voor de hapro taxer 6.6 dakkoffer met een inhoud van maar liefst 410 liter. Hier kun je alle spullen voor een weekje skiën met vrienden zeker in kwijt.

Doe gezellige (drank) spelletjes

Klaar met dansen en meezingen met de foute hits? Gooi er dan een gezellig spelletje in. Met drank of zonder drank – de keuze is helemaal aan jullie. Doe dit wel alleen met huisgenoten/je gezin of houd voldoende afstand van je gasten. Je kunt ook een online quiz organiseren voor je vrienden via Skype of Facetime.

Maak een après-ski photobooth

Leg deze bijzondere avond vast met een polaroidcamera, wegwerpcamera of je telefoon. De foto’s worden nog leuker als je van tevoren een après-ski photobooth in elkaar knutselt!