Paaseitjes zijn alweer een paar weken lang bij diverse winkels in de schappen te vinden. De ene winkel heeft het standaard assortiment (witte, pure en melk paaseitjes) terwijl de andere winkel enorm uitpakt met de meest aparte smaken. Maar HEMA doet er nog een schepje bij bovenop: het warenhuis heeft vanaf vandaag namelijk haar eigen paaseitjes pop-up store! Voor de echte chocolovers onder ons is dat natuurlijk het beste nieuws van deze vrijdag!

Pop-up store

In de tijdelijke winkel van het warenhuis kun je verschillende smaken paaseitjes in een zakje scheppen en natuurlijk mag je ze ook proeven! Ook is er een discodip ballenbak, waar kinderen zich prima zullen vermaken. De pop-up store is vanaf vandaag dagelijks geopend. Op maandagen van 12.00 tot 18.00 uur, op dinsdagen tot en met zaterdagen van 10.00 tot 18.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Wil jij graag een bezoekje brengen aan deze paaseitjes walhalla? Dat kan! Je kan de pop-up store vinden aan de Runstraat 25-1, 1016 GJ te Amsterdam. Laat je weten of je een keuze hebt kunnen maken?