OMG! Dit is misschien wel het beste nieuws van vandaag! Lotus Speculoos, je weet wel, het merk van die koekjes die zo lekker zijn bij de koffie, heeft blijkbaar ook roomijs! En het wordt nog beter! Het roomijs is namelijk gewoon in Nederland te koop bij de volgende supermarkt!

Zoals je misschien al wel gemerkt hebt, zijn wij grote fan van Lotus Speculoos. Niet alleen van de koekjes, maar ook van de pasta die ze hebben voor op brood (vooral die Crunchy variant is hemels!) en zeer waarschijnlijk wordt het roomijs er binnenkort ook aan toegevoegd! Voor het echte geniet moment willen wij alleen nog even wachten totdat de temperaturen wat hoger zijn, maar dan gaan wij het zeker een keer proberen. En als het lekker is, kopen we het natuurlijk vaker ?

Lotus Speculoos roomijs

Wij wisten (tot nu toe) niet dat er ijs bestaat van dit hemelse merk, maar blijkbaar ligt het al sinds april in de vriezer bij Jumbo Supermarkten! Het ijs is er zelfs in verschillende varianten: in een bak, in een beker en op een stokje. De prijzen varieren van €3,99 tot €4,69 per stuk. Het roomijs bevat Speculoospasta, stukjes Speculoos en is gedecoreerd met kruimels van de Speculoos.

Lotus Health Bowl, find the cookies @cookiesncremeshop

A post shared by ???Dennis van der Wal??? (@junkfoodstar) on

Versterking in het vriesvak! #lotus #lotusspeculoos

A post shared by iPim (@poekie68) on

Staat dit al op jouw ‘must try‘ lijstje?