Deze week wordt het heerlijk weer en M&M’s speelt daar handig op in. Het merk brengt namelijk ijs op de markt. En wij weten haast wel zeker dat dit goed gaat scoren, want de verschillende smaken snoepjes zijn al heerlijk dus dan moet dat met het ijs ook wel goed komen! Lees snel verder om achter alle feitjes te komen.

Amerikaans snoepgoed

De snoepjes zijn van oorsprong Amerikaans en zijn in allerlei varianten te verkrijgen. Tenminste in de Verenigde Staten dan. In Nederland worden er maar vier varianten verkocht: de M&M’s Peanut, M&M’s Choco, M&M’s Crispy en ook een variant met gepofte rijst. In de Verenigde Staten daarentegen heb je nog heel veel andere smaken zoals karamel, pretzels, kokosnoot, toffee, amandel, pindakaas, mint, witte chocolade en pure chocolade.

IJs

De chocolade snoepjes worden erg goed verkocht en dat is dan ook zeer waarschijnlijk de reden geweest van het merk om er ijs van te maken. Je kan vanaf vandaag dan ook twee varianten ijs van dit merk scoren: M&M’s Peanut ijs en M&M’s Choco ijs. Voor €2,99 kun je deze ijsjes bij Albert Heijn, tankstations, bioscopen en kiosken kopen!

Wij zijn benieuwd hoe jij over M&M’s ijs denkt! Anders heb je ook altijd nog Lotus Speculoos ijs en Toblerone ijs!